NHL Stenden Hogeschool Marketing & Communicatie

NHL Stenden Hogeschool zoekt per 1 juni voor de afdeling Marketing & Communicatie een

Creatieve duizendpoot

0,8 - 1,0 fte

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld?

Wie zoeken we
Ben jij een veelzijdige en enthousiaste grafisch vormgever en fotograaf/videograaf. Of schrijf je naast je vormgevingsklussen ook pakkende copy? Dan zoeken we jou.

Waar ga je aan de slag
De afdeling Marketing & Communicatie bestaat uit een allround team van marketing- en communicatieprofessionals, online specialisten, vormgevers, contentcreators en copywriters. De afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het Marketing & Communicatiebeleid van NHL Stenden Hogeschool. De werkzaamheden van de afdeling M&C zijn zeer divers. We verrichten marktonderzoek, adviseren opleidingen en afdelingen op het gebied van marketing en communicatie, verzorgen de nationale en internationale werving van studenten en zijn verantwoordelijk voor branding, reputatiemanagement, mediabeleid en de huisstijl. Kortom, dynamisch en veelzijdig. Onze doelgroepen bestaan uit potentiële en huidige studenten, nationaal én internationaal en in- en externe stakeholders, waaronder de zakelijke markt en de media.

Wat ga je doen
Als creatieve duizendpoot ga je aan de slag in team Concept & Creatie. Je helpt het team met de implementatie van de nieuwe huisstijl en het nieuwe merkconcept 'the originals'. Je beheerst meerdere disciplines waaronder grafische vormgeving. Je maakt opvallende en doeltreffende content voor online en offline campagnes. Je begrijpt wat onze doelgroepen aanspreekt en hoe je hen bereikt. Je weet online, offline en ook crossmediaal te verrassen binnen de bestaande huisstijlkaders van NHL Stenden.

Als contentcreator heb je verstand van creatie in de volle breedte. Je wordt blij van een grote diversiteit aan opdrachten en schakelt moeiteloos tussen verschillende opdrachtgevers en deadlines. Je beheerst naast vormgeving minimaal 1 andere specialisme (copy, fotografie en/of videografie). Onder druk blijf je positief en weet je je werk goed te organiseren. Je bent zelfstandig en tegelijkertijd een echte teamspeler.

Keywords: vindingrijk en creatief, proactief, stressbestendig en nauwkeurig.

Profielschets:
• Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, hebt een relevante opleiding en meerdere jaren recente ervaring in een vergelijkbare functie.
• Je bent expert op het gebied van contentcreatie in de breedste zin van het woord en weet ons te verrassen en overtuigen met actuele kennis en creatieve ideeën.
• Je hebt uitgebreide kennis van en ervaring met Adobe Creative Cloud, Office 365.
• Je hebt een portfolio met verrassende designs, copy, fotografie/video waar je trots op bent.
• En uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands (en bij voorkeur ook Engels) en weet je mensen te inspireren en boeien.

Wij bieden je
Een baan van betekenis! Werken bij NHL Stenden betekent werken in een uitdagende omgeving waar je iets kunt betekenen voor studenten, de maatschappij en je collega's. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog hele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast de cao-hbo hebben we een aantal unieke NHL Stenden voorwaarden. Voorwaarden die net even anders zijn. Op onze website lees je hier meer over: De kracht van onze 8 voorwaarden | NHL Stenden.

En verder:
· Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal €4.582,91 (schaal 8 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering.
· Het gaat om een tijdelijke functie tot eind december 2024.
· De hoofdstandplaats is Leeuwarden, maar daarnaast ben je bereid om, indien nodig, te reizen voor je functie.

De kracht van NHL Stenden
Onze hogeschool is sterk verankerd in de regio met een 'global netwerk approach'. Op onze vestigingen en met ons wereldwijde partnernetwerk zijn we altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Regionaal, nationaal en internationaal.

De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen.

Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk.

Reageren
Enthousiast geworden? Stuur je motivatie, CV en portfolio (in één document) via de sollicitatiebutton t.a.v. Lucienne Krijthe, teamleider Concept & Creatie, onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer 3333 M&C.
Portfolio kan als pdf bijgevoegd worden of apart worden verstuurd aan werkenbij@nhlstenden.com.

Procedure
Je kunt tot en met 12 mei aanstaande reageren. De eerste gespreksronde vindt plaats op 15 of 16 mei.
Interne kandidaten krijgen voorrang in de sollicitatieprocedure.

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Lucienne Krijthe, teamleider Concept & Creatie, lucienne.krijthe@nhlstenden.com of telnr. 06-28303317.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Regio:

  • Friesland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract
Tijdelijk

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

12-05-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Lucienne Krijthe

mobiel: 06-28303317

Bedrijfspagina:

http://www.nhlstenden.com

Kantooradres:

Rengerslaan 8-10 8917DD Leeuwarden