NHL Stenden Hogeschool Academie Technology & Innovation

NHL Stenden Hogeschool zoekt per direct voor de opleiding Elektrotechniek een

Docent Onderzoeker Industriële Automatisering en Robotica

0,8 - 1,0 fte

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld?

Wie zoeken we
We zoeken voor de opleiding Elektrotechniek een enthousiaste collega met kennis en expertise op het gebied van Industriële Automatisering en Robotica.

Waar ga je aan de slag
Elektrotechniek is een van de opleidingen van de Academie voor Technology & Innovation (T&I) van NHL Stenden Hogeschool. Het is een opleiding met aandacht voor het individu die 4 jaren op rij is uitgeroepen tot Topopleiding door de Keuzegids Hbo. Samen met het team streef je ernaar om deze positie te behouden.

Wat ga je doen
Je maakt studenten van de opleiding Elektrotechniek enthousiast voor het vak en weet hoe ze kennis op kunnen doen in de praktijk. Daardoor ben je goed in staat om de studenten te begeleiden. Ook bij hun stage en afstuderen.
Met al jouw ervaring in de industriële automatisering weet je als geen ander dat onderwijs in deze sector goed moet aansluiten op de beroepen van nu. Samen met het team van acht enthousiaste en betrokken collega’s ben je daarom ook steeds bezig het onderwijs verder te ontwikkelen. Je werkt daarvoor samen met het bedrijfsleven, de onderzoeksgroepen en je betrekt ook de studenten daarbij. Je gaat een bijdrage geven aan het gebied van Industriële Automatisering en Robotica.

Profielschets

  • Bij voorkeur mastergeschoold in Elektrotechniek of een relevant technisch vakgebied of is bereid een master te behalen.
  • Industriële automatisering en Robotica hebben je interesse.
  • Een Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid heb je behaald of ben je bereid om te behalen.
  • Studenten coachen, stimuleren en motiveren voor het vak doe je met plezier.
  • Nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied volg je op de voet.
  • Je communiceert helder, zowel mondeling als op papier.

Wij bieden je
Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 5.936,77 (schaal 11 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Je hebt als docent alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. We investeren in je ontwikkeling en faciliteren je bij het behalen van de basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid, indien je hier nog niet over beschikt. Het contract is voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

De kracht van NHL Stenden
Onze hogeschool is sterk verankerd in de regio met een ‘global netwerk approach’. Op onze vestigingen en met ons wereldwijde partnernetwerk zijn we altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Regionaal, nationaal en internationaal.  
De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen. 
Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk. 

Reageren
Ben jij de enthousiaste en inspirerende docent die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV in één document via de sollicitatieknop t.a.v. Jooske Haije, teamleider Elektrotechniek, onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer 3323 ATI.

Procedure
Je kunt tot en met 14 mei 2024 reageren. De gesprekken vinden plaats op vrijdag 24 mei 2024. De procedure wordt zowel intern als extern gelijktijdig opengesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Harry van der Pol, op telefoonnummer 06-28303930.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Regio:

  • Friesland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

14-5-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Harry van der Pol

mobiel: +31 628303930

Bedrijfspagina:

http://www.nhlstenden.com

Kantooradres:

Rengerslaan 8-10 8917DD Leeuwarden