NHL Stenden Hogeschool Finance & Control

NHL Stenden zoekt voor de afdeling Finance & Control een

Inkoopadviseur

0,8 - 1,0 fte

Wil jij een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Dan gaat je hart ongetwijfeld sneller kloppen van de rol als Inkoopadviseur bij onze hogeschool.

Waar ga je aan de slag?
De afdeling Finance, Control & Procurement bestaat uit vier verschillende teams: Business Control, Financial Control, Financiële Administratie en Procurement. Ons inkoopbeleid borgt de doelstellingen van NHL Stenden Hogeschool op het gebied van rechtmatigheid, doelmatigheid en contract-compliance van beïnvloedbare uitgaven. Daarmee faciliteert team Procurement zowel het onderwijs als de dienstverlening van onze hogeschool.

Collega Timon vertelt:
"Je komt terecht in een enthousiast team van vijf collega's van de afdeling Inkoop binnen de dienst Finance, Control & Procurement. NHL Stenden kent een gecoördineerde inkooporganisatie die de voordelen van centrale- en decentrale inkoop combineert. Je werkt veel samen met interne collega's van de ondersteunende diensten en academies om zo goed mogelijk te voorzien in de klantenbehoeften van de hogeschool en in de uitvoering van het inkoopbeleid. De blik is op de toekomst gericht en samen willen we bijdragen aan duurzaamheid en innovatie bij NHL Stenden."

Wat ga je doen?
Vandaag ga je de Europese aanbesteding voor nieuwe kantoorbenodigdheden in de markt zetten. De afgelopen weken bracht je met je collega's van het projectteam in kaart wat er opgeleverd moet worden en welke werkzaamheden daarbij horen. De juridische en financiële aspecten zijn afgedicht en je hebt de drempelwaarde vastgesteld, waarna je het bestek schreef. Alle geschiktheids-- en gunningscriteria zijn helder en getoetst aan relevante wet- en regelgeving. Het is een enorme inspanning geweest om alles rond te krijgen, maar dankzij jouw kennis van zaken en de inspanningen van het projectteam staat alles nu klaar om te publiceren. Dit zijn de trajecten waar jij energie van krijgt en waar jouw expertise ligt. Je bent benieuwd naar de inschrijvingen en kan niet wachten op het vervolgtraject.


Over de functie
• Als procesbegeleider van (multidisciplinaire) aanbestedingstrajecten ben je actief betrokken bij het aanvragen en uitvoeren van (EU) aanbestedingstrajecten waarbij rechtmatigheid van de aanbestedingen randvoorwaarde is en doelmatigheid de missie.
• Je gaat je bezighouden met advisering over inkoop- en aanbestedingsvraagstukken op tactisch en strategisch niveau.
• In samenspraak met collega's van het team Inkoop adviseer je over visie en beleid voor inkooppakketten. Vanuit de inkoopbehoeften denk je mee op het gebied van markten, middelen en methodes.
• Aan de hand van de aanbestedingskalender verricht je inkoopactiviteiten en oefen je proactief inkoopaccountmanagement uit.
• Je deelt je kennis op het gebied van inkoop en aanbestedingen, zowel binnen als buiten team Inkoop.
• Je blijft jezelf ontwikkelen op het gebied van inkoop en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in het vakgebied.
.
Wat vragen we van jou?
• Een afgeronde hbo- en NEVI I-opleiding of gelijkwaardig.
• Minimaal drie jaar ervaring als publieke inkoper en ervaring met het zelfstandig uitvoeren van Europese aanbestedingen.
• Ervaring met het uitvoeren van Werken aanbestedingen is een pre.
• Je bent een sparringpartner voor de organisatie en de leveranciers van NHL Stenden.
• Affiniteit met duurzaam inkopen.
• Kennis van Europese inkoopregelgeving en Nederlandse wetgeving voor inkoop en aanbesteden; beide kun jij toepassen.
• Kennis van en inzicht in publieke inkoopprocessen.
• Inlevingsvermogen, overtuigingskracht, adviseren, luisteren en samenwerken zijn belangrijke competenties.
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels (pre).

Wat krijg je van ons?
Een baan van betekenis! Werken bij NHL Stenden betekent werken in een uitdagende omgeving waar je iets kunt betekenen voor studenten, de maatschappij en je collega's. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog hele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast de cao-hbo hebben we een aantal unieke NHL Stenden voorwaarden. Voorwaarden die net even anders zijn. Op onze website lees je hier meer over: De kracht van onze 8 voorwaarden | NHL Stenden.

En verder:
• Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 5.936,77 (schaal 11 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering.
• Het contract is in eerste instantie voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
• De hoofdstandplaats is Leeuwarden, maar daarnaast ben je bereid om, indien nodig, te reizen voor je functie.

De kracht van NHL Stenden
Onze hogeschool is sterk verankerd in de regio met een 'global netwerk approach'. Op onze vestigingen en met ons wereldwijde partnernetwerk zijn we altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Regionaal, nationaal en internationaal.

De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen.

Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk

Reageren
Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV (in één document) via de sollicitatiebutton t.a.v. Marloes Grondstra, Teamleider inkoop, onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer 3315 FC.

Procedure
Je kunt reageren tot en met (Pinkster)maandag 20 mei 2024. Uiterlijk vrijdag 24 mei laten we je weten of we met je verdergaan in deze procedure. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdagochtend 28 mei 2024.

Vragen?
Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Marloes Grondstra, Teamleider Inkoop op telefoonnummer 06-12403603.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Regio:

  • Friesland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

20-05-2024

Startdatum:

15-04-2024

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Marloes Grondstra

mobiel: 06-12403603

Bedrijfspagina:

http://www.nhlstenden.com

Kantooradres:

Rengerslaan 8-10 8917DD Leeuwarden