NHL Stenden Hogeschool Digitale leer- werkomgeving

NHL Stenden Hogeschool zoekt per z.s.m. voor de afdeling Digitale Leer- en Werkomgeving (DLWO) een

Allround infrastructuur beheerder

1,0 fte

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld? 

Wie zoeken we
We zoeken een enthousiaste collega met kennis en expertise op het gebied van Storage, Compute en netwerkinfrastructuur. Je bent nooit uitgeleerd; kennis die je nog niet hebt wil je je graag eigen maken.

Waar ga je aan de slag
Je gaat aan de slag binnen de dienst DLWO (digitale leer- en werkomgeving) van onze hogeschool. We zien de wereld, en in het bijzonder het onderwijslandschap, in snel tempo veranderen. De digitalisering dringt door tot in de haarvaten van ons leven. De DLWO vormt het digitale fundament voor NHL Stenden en zorgt ervoor dat de hogeschool voorzien wordt van de juiste en veilige infrastructuur, begeleiding en visie waardoor het onderwijs toekomstbestendig is en blijft.

De standplaats voor deze vacature is Leeuwarden, maar je zult ook regelmatig op één van de andere locaties werkzaamheden verrichten.

Wat ga je doen
Als allround infrastructuur beheerder wend je je kennis en expertise aan om naast het dagelijks operationeel beheer, in projecten te werken aan vernieuwing en innovatie. Je hebt een hands-on mentaliteit en samen met je collega's werk je mee aan de digitale strategie van NHL Stenden.

Team overstijgend werk je samen met de andere disciplines, zowel binnen als buiten de DLWO.

Gevraagde kennis en ervaring:
• HBO werk- en denkniveau (richting IT).
• Kennis van HBO IT landschappen is een pré.
• Kennis op gebied van een serverpark.
• Cisco IOS en Windows Server systemen.
• VMWare.
• Azure/AWS IaaS.
• Windows servers en Active Directory.
• Eén of meer van de volgende systemen en protocollen: Checkpoint, Cisco Amp& Umrella, Palo Alto, Quarantainne net, Pfsense, 802.1x is een pré.
• Ervaring met impactanalyses uitvoeren, opstellen van rapportages, en adviseren over te nemen verbetermaatregelen.

Profielschets:
• Zelfstandig kunnen werken.
• Een flexibele- en hands-on instelling (incidenteel 's avonds of in weekend, en meedraaien in consignatiedienst).
• Procesmatig werken, ITIL.
• Open, professionele en klantgerichte werkhouding.
• Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
• Teamspeler die samen met de collega's staat voor het werk en de dienstverlening.
• Kan leiding geven aan kleinschalige projecten en/of één of meerdere deelprojecten.

Wij bieden je
Een baan van betekenis! Werken bij NHL Stenden betekent werken in een uitdagende omgeving waar je iets kunt betekenen voor studenten, de maatschappij en je collega's. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog hele aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Naast de cao-hbo hebben we een aantal unieke NHL Stenden voorwaarden. Voorwaarden die net even anders zijn. Op onze website lees je hier meer over: De kracht van onze 8 voorwaarden | NHL Stenden.

En verder:
· Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal €5.019,73 (schaal 10 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering.
· Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar
· De hoofdstandplaats is Leeuwarden, maar daarnaast ben je bereid om, indien nodig, te reizen voor je functie.

De kracht van NHL Stenden
Onze hogeschool is sterk verankerd in de regio met een 'global netwerk approach'. Op onze vestigingen en met ons wereldwijde partnernetwerk zijn we altijd op zoek naar vernieuwende methoden en manieren om werkveld, onderwijs en onderzoek met elkaar te verbinden. Studenten, docenten en onderzoekers werken in kleine teams aan real-life vraagstukken en toetsen hun innovatieve ideeën in de praktijk. Ons onderwijs sluit aan bij de actuele ontwikkelingen in het werkveld. Regionaal, nationaal en internationaal.

De toekomst vraagt om ondernemende en vindingrijke professionals, die hun kennis omzetten in innovatieve oplossingen. Die met een doordachte visie verder kijken dan hun eigen vakgebied en durven te doen.

Dat is de kracht van NHL Stenden; in een steeds sneller veranderende wereld maken onze mensen het onmogelijke mogelijk.

Reageren
Ben jij de enthousiaste en inspirerende Allround Infrastructuur Beheerder die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV (in één document) via de sollicitatieknop t.a.v. Esther de Vries, Teamleider Digital Operations onder vermelding van onderwerp van vacaturenummer 3311 DLWO.

Procedure
Je kunt reageren tot en met 12 mei 2024. Binnen 2 weken na de sluitingsdatum laten we je weten of we met je verdergaan in deze procedure. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op maandag 27 mei tussen 11.00 en 15.00 uur.

Vragen?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Esther de Vries, teamleider Digital Operations, via telefoonnummer: 06-5745 4534.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Regio:

  • Friesland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd
Contract
Tijdelijk

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Sluitingsdatum:

22-04-2024

Startdatum:

in overleg

Locatie:

Leeuwarden

Contactpersonen:

Esther de Vries

Bedrijfspagina:

http://www.nhlstenden.com

Kantooradres:

Rengerslaan 8-10 8917DD Leeuwarden